Máté lívia

Polgári Búcsúztatás temetőben

Méltóképpen  végső búcsút venni!

Érzést ajándékba!

Ma, amikor minden a tárgyakról és pénzről szól, abban a különleges helyzetben vagyok, hogy vígaszt és megnyugtató érzést ajándékozhatok az elhunyt szeretteinek, mert méltó módon tudnak végső búcsút venni szerettüktől, egy meghitt és személyre szabott polgári szertartáson az elhunyt végakarata szerint.
Segítek méltó módon elengedni és búcsúzni a szeretett rokontól. Egyedi csak az elhunytról szóló megható búcsúbeszéd megírásával és elmondásával.

Mi teszi egyedülállóan meghatóvá a polgári temetési szertartást?

• Személyre szabott és megható gyászbeszéd az elhunyt életéről
• A veszteség érzését visszatükröző meghitt szertartás
• Elegánsan , egyedi módon feldíszített ravatal
• Gyászzenék és versek kiválasztása
• Komoly és elegáns külsővel, viselkedéssel és előadásmóddal illeszkedem az eseményhez
• A temetés előtt találkozom az elhunyt rokonával személyesen, telefonon vagy online
• Részletesen átbeszéljük a szertartás menetét, forgatókönyvét
• Életút ismertetése, olyan családi események, baráti sztorik elmesélése, amely minden gyászolóban kellemes emlékként idéződik fel

Korábbi szertartásvezetéseim

vélemények a szertartásokról

Édesanyám búcsúztatója volt. Hirtelen ment el teljesen váratlanul. Nem tudtunk elköszönni tőle az életében. A szertartás alatt ez az űr enyhült egy kicsit. Mély volt, szívhez szóló, mindenkihez szóló. Hozzánk a családjához, a barátaihoz, a távolabbi ismerőseihez mindenkihez egyszerre. Livi finom, bársonyos, meghitt hangja olyan dimenziót teremtett ami a mély fájdalmat egy belső békévé formálta. Édesanyám hiányát semmi sem pótolja de búcsúja hozzá illő, az életét híven tükröző elköszönés volt. 

Lívia

Csak ajánlani tudom. Köszönjük a kedves és szívhezszóló beszédet.

Eszter

A neten leltem Livire, és utólag is azt gondolom, jó döntés volt választásom.
Lívia hangja és megjelenése kedvességet és bizalmat áraszt. A beszéd közben szem előtt tartotta, hogy a család békére és megnyugvásra leljen a személyre szabott és egyedi búcsúztató során. 

Margó

Kedves Lívia, köszönjük szépen a családom részéről is a nagynéném polgári temetési szertartását, az mellett hogy meghitt, személyre szóló volt, jó érzés a fájdalom mellett, hogy megmosolyogtatja az embert a múlt emléke.

Erzsébet

Lívi az elmúlt idöszakban két szerettemet is búcsúztatta a temetésén. Annak ellenére,hogy az embernek ilyenkor sírni lenne kedve, a szívfacsaró beszéd helyett kedves történeteket mesélt róluk, így enyhítette a fájdalmunkat. Köszönöm.

Judit

Nagyon köszönöm Lívi. Csodaszép beszèd volt. Mèltón búcsúztunk apàmtól.

Judit

Édesanyánk hirtelen elvesztése óriási fájdalmat okozott. Kérésének megfelelően egyházi szertartás keretein belül vettünk Tőle végső búcsút.

A covid járvány miatt azonban a szertartást vezető pappal személyesen nem találkozhattunk. Így aztán rábíztuk Lívire a búcsúszöveg megírását. A beszéd megírása előtt sokat beszélgetett velünk életeseményekről,családi élményeinkről ,meghitt családi pillanatokról.Ennek köszönhetően nemcsak megható, szívhez szóló, de igazán édesanyánkról és az Ő életéről szólt a búcsúbeszéd,amelyet a  pap változtatás nélkül felolvasott.

Nagyon hálásak vagyunk Livinek

Renáta

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató megtekintése

7 + 13 =